DİYARBAKIR / ÇINAR - Çınar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Çınar Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizin meslekleri tanıması ve kariyer planlaması yaparken doğru kişilerden bilgi alması amacıyla düzenlediğimiz Kariyer Günlerine İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim görevlisi Doç.Dr. Danyal Tekdal katılmıştır. Konuğumuza katılımından ve sunumundan dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

1.Dönem veli toplantısı yapıldı. Velilerimizin yoğun katılımıyla dönemin ilk toplantısı gerçekleştirildi.Öğrenci devamsızlığı, başarı durumları, okul kültürünün kazanılmasına dair konular görüşüldü.

Ara

Vakti Kuşanmak etkinlikleri kapsamında ''Namaz Buluşmaları'' gerçekleştirildi. Öğrencilerimizde  cemaat bilincinin oluşması için öğle ve cuma namazları cemaatle kılınmaktadır.Cuma namazlarına öğrencilerimizin imamlık yapmasıyla mesleki tecrübe kazanmaları sağlanmıştır.

Ara

Çınar Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 12. sınıf öğrencilerimizin ''Diyarbakır Kitap Fuarı'' ve  Dicle Üniversitesinde düzenlenen  ''Üniversite Bölüm Tanıtım ve Kariyer Fuarı'na''  Müdür Yardımcısı Yakup ÇETİNER ve Psikolojik Danışmanlarımız Kübra SERTEL ve Çağdaş İĞDİR ile katılım sağladık.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu ''VAKTİ KUŞANMAK'' etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize namazın anlamını ve önemi anlatmak  amacıyla namaz söyleşisi gerçekleştirilmiştir. Konferans salonunda gerçekleşen söyleşi İhl Meslek Dersi öğretmeni Bülent AYDIN  tarafından sunulmuştur.

Ara

Öğrencilerimizin meslekleri tanıması ve kariyer planlaması yaparken doğru kişilerden bilgi alması ve kendilerine rol model olması amacıyla  Diş Hekimi Ömer YAŞAR davet edilerek öğrencilerle söyleşi gerçekleştirildi.

Ara

ÖNCÜ ŞAHSİYETLER SERİMİZİN 2. ÖNEMLİ İSMİ HASAN EL BENNA'NIN HAYATI HAMİT ANĞAY HOCAMIZ'IN SUNUMUYLA ÖĞRENCİLERE ANLATILDI.

Ara

ÖNCÜ ŞAHSİYETLERİMİZDEN SELAHADDİN EYYUBİNİN HAYATI, FİLİSTİNİN TARİHİ VE DİNİ ÖNEMİ ANLATILDI.

Ara

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLERİ YALÇIN YAVUZ  VE AYGÜL PEKOK'UN  ÖĞRENCİLERLE SÖZLÜK TASARLAMA ÇALIŞMALARI VE BİLEN OTURUR ETKİNLİKLERİ

Ara

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ AYGÜL PEKOK'UN ÖĞRENCİLERLE HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PANO ÇALIŞMASI